Ünlü ses markası, "Not plastic real speaker" sloganı, old school tasarımları, iddialı ses kalitesiyle Türkiye`de satışa başladı

Ünlü ses markası, "Not plastic real speaker" sloganı, old school tasarımları, iddialı ses kalitesiyle Türkiye`de satışa başladı

Dünyaca ünlü ses markası Audioengine Hifimyfi mağazasında satışa başladı. Amerika`da High-End kalitesindeki ürünleri uygun fiyata almak isteyenlerin tercihi olan Audioengine sahip olduğu yüksek kalite, sade ve şık tasarımı, doğal malzeme kullanımıyla öne çıkıyor. Sahip olduğu özelliklerle kullanıcıları şaşırtan Audioengine hoparlörleri, amfiler, adaptörler ve aksesuarlar High-End kalitesinde ses performansı sunuyor.

 

Plastik değil, gerçek hoparlör

 

"Not Plastic, Real Speaker" ifadesiyle sunulan hoparlörler, benzer segmentteki hoparlörlerden farklı olarak ipekten yapılmış tweeter, kevlardan yapılan woofer, ağaçtan yapılan iskelet ile estetik görünüme sahip. aptX ve aptX HD desteği sunan Audioengine, endüstrinin aksine C, D, E ve F sınıfı amplifikatör kullanmak yerine A ve B sınıfı amplifikatör kullanarak fiyat-performans anlamında öne çıkıyor. Kablolu ve kablosuz modelleri bulunan hoparlörler el yapımı olmalarıyla dikkat çekiyor.

 

Küçük hoparlörlerden büyük sesler

 

Old school tarzını yansıtan Audioengine hoparlör modelleri, görünüşte masa üzerinde ve rafta kullanılabilecek kadar küçük boyutlara sahip olsa da analog kalitesinden ödün vermeden yüksek ses kalitesiyle şaşırtıyor. iOS ve Android gibi farklı işletim sistemlerinin yanında, bu platformlardaki uygulamalarla da uyumlu çalışan hoparlörler kablosuz desteği sayesinde ekstra konfor alanı yaratıyor.

 

B2, HD3, HD6, A5+, A2+, P4 ve HDP6 model hoparlörler, saniyeler içerisinde gerçekleştirilebilen kolay kurulum ve kullanım imkânı ile müzik tutkusunu sonuna kadar yaşamanız için Kanyon`daki Hifimyfi deneyim mağazasında satışta. Tıpkı hoparlörleri gibi birçok ödüle sahip ses sistemi bileşenleri, DAC dönüştürücüler, amplifikatör ve aksesuarlar da yepyeni bir ses deneyimi için sizlerle.

 

Cazkolik.com / 09 Mayıs 2018, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.