Haydi, Bodrum`da Caz Kampı`na

Haydi, Bodrum`da Caz Kampı`na

"Caz müziğini 4 gün 24 saat üzerinden ve arkadaşlık ortamında yaşamak, cazın usta isimlerinden dersler almak, kısa süreliğine dünyayı caz üzerinden anlamak ve hissetmek için kendine izin ver, tatilinin bir kısmını "Caz Kampı"nda geçir" diye başlamıştık geçen sene ilki gerçekleşen "Caz Kampı" ile ilgili haberimize. Geçen senenin kampından güzel fotoğraflar geldi, başarılı bir kamp oldu. Geçen sene elde edilen tecrübelerin ve ilginin ardından caz kampı bu yaz da gerçekleşecek.

 

Cazın önde isimlerinden vokalist Ece Göksu, gitarist Neşet Ruacan, trompetçi İmer Demirer, piyanist Can Çankaya, basçı Kağan Yıldız ve davulcu Berke Özgümüş’ün biraraya gelerek oluşturduğu kampa bu yıl  saksofonist Engin Recepoğulları ile gitarist Bilal Karaman’ın dahil olmasıyla 3-7 eylül 2018 tarihleri arası ikinci kez düzenlenecek kamp Bodrum Gümüşlük Festival Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

Beş gün boyunca sürecek Caz Kampı kapsamında profesyonel, öğrenci, amatör ya da caz müziğine gönül vermiş katılımcılar enstrüman/vokal çalışmaları, atölye çalışmaları, teori, solfej ve doğaçlama gibi çalışmalarda yer alırken aynı zamanda bu önemli isimlerle beraber 7 Eylül akşamı Caz Kampı’nın final konserinde Off Gümüşlük sahnesinde olacaklar.

 

Caz müziğini seven her yaştan amatörün sevdiği müziği biraz daha yakından tanıması bakımından bu güzel yaz mevsimi ve tatilinde "Caz Kampı" oldukça güzel ve renkli bir fırsat sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak ve cazla, caz müzisyeniyle birlikte beş gün geçirmek için gereken iletişim için ahmetberksoy@vegaajans.com veya 0 533 202 3151`den temasa geçmeniz yeterli. Son başvuru tarihinin 15 ağustos olduğunu son not olarak hatırlatalım. Kamp süresince çektiğiniz fotoğrafları ve final konserinden anları @Cazkolik twitter veya Cazkolik Facebook grubu üzerinden bizimle paylaşırsanız biz de sosyal medya hesaplarımızdan cazseverlere duyururuz.

 

Cazkolik.com / 30 Temmuz 2018, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.