Aşk ve insan ilişkilerine dair kırık blues duygulu şarkılarıyla genç şarkıcı Charles Pasi konserleri başlıyor

Aşk ve insan ilişkilerine dair kırık blues duygulu şarkılarıyla genç şarkıcı Charles Pasi konserleri başlıyor

Charles Pasi Ankara ve İstanbul konser davetiyelerine gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Her iki konserin talihli isimleri aşağıdadır.

 

Charles Pasi 23 kasım Ankara IF Performance Hall konserini Cazkolik davetlisi olarak izleyecek okurlarımız Sayın Su Sera Aközlü ve Büşra Nur Aymergen olmuştur. Tebrik eder, güzel bir konser izlemelerini dileriz. Akreditasyon mailleri adreslerine gönderilmiştir.

 

Charles Pasi 24 kasım İstanbul Zorlu PSM konserini Cazkolik davetlisi olarak izleyecek okurlarımız Sayın Furkan Yılmaz ve Oya Eray olmuştur. Tebrik eder, güzel bir konser izlemelerini dileriz. Akreditasyon mailleri adreslerine gönderilmiştir.

 


 

Fransız genç blues, soul, funk, caz şarkıcısı, besteci ve armonika ustası Charles Pasi efsanevi plak şirketi Blue Note ile imzaladığı üç albümlük sözleşmenin ardından geçen sene yayınladığı “Bricks” albümü için İstanbul ve Ankara’da konserler vermeye geliyor.

 

23 kasım Ankara, 24 kasım İstanbul`da

 

Bu yıl beşincisi gerçekleşecek XX: Very Very French Festival kapsamında iki konser verecek Pasi 23 kasım akşamı Ankara IF Performance Hall’da, ertesi gün, 24 kasım akşamı İstanbul Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde çalacak.

 

Archie Shepp ile beraber çaldı

 

Harmanladığı farklı türleri kendi yazdığı hayatın içinden akan sözleri ve içtenlikli vokalini armonikasıyla buluşturan Pasi sahnede sesiyle olduğu kadar renkli performanslarıyla da dikkat çekiyor. Aşağıdaki videosunu izlediğiniz, dark film tadında akan parçasının albüm kaydında yaşayan en önemli caz efsanelerinden Archie Shepp’e yer veren Pasi, Shepp ile “Better with Butter” ve “Farewell My Love” isimli iki parçada çalıştı. Aşk, kadın-erkek, insan ilişkileri hakkında sözler kaleme alan genç sanatçı 2011 tarihli albümü “Uncaged” ile dikkat çekti. Sesindeki blueslu kırık duygu, birkaç nesle hitap edebilen sözler, bohem tavırları Archie Shepp’in emsalsiz tonuyla buluşturan Pasi geçen sene yayınladığı yeni çalışması “Bricks” ile Türkiye’ye yeni hayranlar edinmeye geliyor.

 

Cazkolik.com / 14 Kasım 2018, Çarşamba

 

 

Archie Shepp`in emsalsiz sololarını aşağıdaki iki kayıtta dinleyebilirsiniz.

 

  

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.