Beş günlük caz kampı başlıyor

Beş günlük caz kampı başlıyor

Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan “Caz Kampı” 27-31 Ağustos tarihleri arası Bodrum Gümüşlük Festival alanında gerçekleşecek. Her yıl yoğun ilgi gören kampta bu yıl yine caz müziğin önemli isimleri yer alıyor.


Sibel Köse ve Ece Göksu’nun caz vokal, İmer Demirer’in trompet, Engin Recepoğulları’nın saksofon, Neşet Ruacan ve Eylül Biçer’in gitar, Can Çankaya’nın piyano, Kağan Yıldız’ın kontrbas ve elektrik bas ile Berke Özgümüş davul dersleri vereceği kampta ayrıca bu sene bir de özel konuğu var. Amerika’lı saksofon efsanesi Ricky Ford. Türkiye’den Cazkolik müzisyenleri ve cazseverlerin yakından tanıdığı Ford Caz Kampı’nda saksofon ve ensemble derslerinin yanısıra caz düzenleme dersleri de verecek.


Kampın bir diğer özel konuğu ise geçen sene olduğu gibi Erkan Oğur olacak


Beş gün sürecek Caz Kampı kapsamında profesyonel, öğrenci, amatör ya da caz müziğine gönül vermiş katılımcılar enstruman/vokal çalışmaları, atölye çalışmaları, teori ve doğaçlama gibi çalışmalarda yer alırken aynı zamanda bu önemli isimlerle bir arada konser verme imkanı bulacaklar.


Caz Kampı, 27 Ağustos akşamı Gümüşlük Festival alanında tüm hocaların katılımıyla gerçekleşecek olan açılış konseriyle başlayıp, 31 Ağustos akşamı Stella Jazz Club’da hem öğrenci hem de hocaların aynı sahneyi paylaşacakları konserle sona erecek.


Katılım için 0 533 202 3151 numaralı telefondan Ahmet Berksoy’u arayabilir ya da ahmetberksoy@vegaajans.com adresine başvurabilirsiniz.


Cazkolik.com / 15 Temmuz 2019, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.