Taptaze bir yaz festivali; SunJazz.

Taptaze bir yaz festivali; SunJazz.

Taptaze bir yaz festivali var artık; SunJazz.

İsmi de güzel, festivalin olacağı yer de...

Çeşme, Manu Alaçatı Beach Resort.

Festivalin öne çıkan özelliği doğaçlama ağırlıklı müziklere yer vermek. Festival caz merkezli ama doğaçlama tabanlı başka tür müzikler de dinlemek mümkün olacak.


İzmir ve Ege çevresiyle tatilcilerin başlıca not alması gereken bir festival


24-25 Ağustos günleri gerçekleşecek ilk yılında festival Erkan Oğur ve dostlarının 30 yıllık markası Telvin, İlhan Erşahin’in İstanbul Sessions projesi de festivalde yer alacak işlerden biri. Eğlenceli ve renkli sahnesiyle FourinthePocket Elif Çağlar’ın vokaliyle öne çıkarken, Şenova Ülker ve Önder Focan ikilisinin sürüklediği Bebop Project de heyecan yaratacak. Yanısıra caz vokal divamız Sibel Köse, virtüöz gitarist Bilal Karaman’ın bol swingli müzikleri, Alp Ersönmez’in yıllar geçtikçe olgunlaşan “Cereyanlı” projesi ve başarılı genç caz şarkıcılarından Su İdil bu sene ilk SunJazz sahnesinin konukları olacak.


Bizden bir Fransız; Erik Truffaz


Truffaz Avrupa caz sahnesinin önde gelen sanatçılarından biri olmakla birlikte bizden biri olarak da kabul edebiliriz. Yukarda adı geçen isimleri görünce bir eksik var diyenler için liste işte şimdi tamamlanmış olmalı. Truffaz başta Erşahin olmak üzere birden çok projede konuk olarak görünebilir. Notlar alınsın, tatil rotaları yeniden kontrol edilsin, güzergahlar yeniden planlansın.


Cazkolik.com / 18 Temmuz 2019, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.