Karaköy İskelesi "Yolculuk Arası Bi Caz Molası"nda bu hafta İpek Dinç Yüce`den caz klasikleri dinleyeceğiz

Karaköy İskelesi "Yolculuk Arası Bi Caz Molası"nda bu hafta İpek Dinç Yüce`den caz klasikleri dinleyeceğiz

Karaköy İskelesi’nde sezonun ilk “Yolculuk Arası Bi Caz Molası” konseri 11 Eylül Çarşamba akşam üstü Karaköy İskelesi’nin üst katındaki İBB İstanbul Kitapçısı’nı tıklım tıklım dolduran cazseverlerle gerçekleşti. Gerçekten görülmeye değer bir ilgi ve coşku vardı. Konser süresince iskeleye yanaşan vapurlardan el sallayanlar, fotoğraf çekip video paylaşanlar, iskeleye gelmişken birkaç dakika da olsa üst kata caz dinlemeye çıkanlar ve tabii özellikle konser için İstanbul Kitapçısı’nın enfes İstanbul manzaralı terasını dolduranlar caz vokalin divası sevgili Sibel Köse’nin sesi, Cem Tuncer’in gitarı ve Ozan Musluoğlu’nun kontrbasıyla sevilen caz klasikleriyle dolu güzel bir saat geçirdiler. Hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından konser öncesi yapılan paylaşım, hem sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun kişisel hebasından yaptığı paylaşımla konserlere ilgi çok daha arttı.


Bu hafta İpek Dinç Yüce’nin sesinden caz klasiklerini dinleyeceğiz


Her hafta Çarşamba akşamları Karaköy İskelesi’nin üst katındaki İstanbul Kitapçısı’nın terasında gerçekleşen konserlerin bu sezon ikincisinde, yani, 18 Eylül Çarşamba akşamı saat 18:30`da sırada caz standartlarının tecrübeli seslerinden İpek Dinç Yüce ve arkadaşları var. Trompette Barış Doğukan Yazıcı, klavyede Kaan Bıyıkoğlu ve kontrbasta Ozan Musluoğlu’ndan oluşan dörtlü İpek Dinç Yüce’nin dinleyicisiyle kurduğu sıcak iletişim ve dinamik sesiyle İstanbullu cazseverler bir kez daha Karaköy İskelesi’nde cazla buluşacak.


Cazkolik.com / 16 Eylül 2019, Pazartesi


(Fotoğraf 11 Eylül Çarşamba akşamki konserden)



[Arşiv] 11 Eylül 2019 Çarşamba etkinliği:

"Yolculuk Arası Bi Caz" molası Sibel Köse ile başlıyor


İBB Kültür AŞ’nin Karaköy vapur iskelesi üst katında olağanüstü İstanbul manzaralı İstanbul Kitapçısı terasında, boğaz ve martıların eşlik edeceği caz konserleri başlıyor.


11 Eylül Çarşamba akşamından itibaren her çarşamba akşamı saat 18:00’de Karaköy iskelesinden geçerken üst kattan gelen caz müziğini duyar duymaz yukarı çıkın ve dinleyiciler arasına katılın. Günün yorgunluğunu Karaköy iskelesindeki İstanbul Kitapçısı`nın olağanüstü manzaralı terasında, raflardaki kitaplar arasında çay, kahve eşliğinde cazın sevilen sanatçılarını dinleyin. Bir saat için de olsa günün yorgunluğu boğazın sularına karışsın.


İstanbul Belediyesi Kültür AŞ’nin İstanbulluları günlük hayatta cazla buluşturan yeni dönemin ilk konseri caz vokal divası Sibel Köse ile gerçekleşecek. Gitarda Cem Tuncer, kontrbasta Ozan Musluoğlu Köse’nin emsalsiz yorumlarına cazın sevilen standartlarına eşlik edecek.


Ücretsiz konserlere İstanbullu cazseverler davetli


Sonbaharda İstanbulun, boğazın güzelliğine caz eşlik edecek. Her çarşamba saat 18:00’de gerçekleşecek konserleri dinlemek ücretsiz. Her hafta farklı sanatçıların izleneceği ‘Yolculuk arası bi caz molası’ konserleri İstanbullulara yoğun bir iş günü sonunda güzel bir müzikle, güzel bir mekânda, güzel bir akşamüstü vaadediyor.


Cazkolik.com / 08 Eylül 2019, Pazar


BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.