Bu sezon 20. yılını kutlayacak İş Sanat müziksevere ne vaadediyor?

Bu sezon 20. yılını kutlayacak İş Sanat müziksevere ne vaadediyor?

İş Sanat konser salonu 2 Ekim akşamı verdiği davetle yeni sezon gerçekleşecek konserleri açıkladı. Boğazın en güzel noktalarından birinde davetlilerin ve basın mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleşen davette İş Sanat Genel Müdürü Zuhal Üreten her yaştan farklı beğenilere sahip sanatseveri mutlu edeceklerini umdukları bir programı açıklamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Sanat Yönetmeni Defne Turaç ise İş Sanat’In yeni sezonda geçen sezonlarda olduğu gibi özel projelerden prestijli orkestra ve solistlere, ülkemizden değerli sanatçılarının yer alacağı bir program hazırladıklarını belirtti. Dans gösterileri, şiir dinletileri ve çocuk oyunları da dahil olmak üzere, müzik, sanat ve edebiyatın bir bütün olarak ele alındığı bir program tasarlanmış.

 

14 Kasım Perşembe akşamı Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası konseriyle açılacak sezonda biz cazkoliklerin özellikle ilgisini çekecek üç güzel konser bizi bekliyor.

 

Festivalin caz konserleri

 

17 Aralık’ta Omar Sosa, Trilok Gurtu ve Paolo Fresu doğaçlamanın her saniye hissedileceğini düşündüğüm bir performansla sahnede olacak. 5 Şubat Çarşamba akşamı RB ve soul müziğin caz kıyılarına vardığı performansıyla China Moses’ı sahnede izleyeceğiz ve son olarak latin müziğin, Afrika müziğiyle birleştiği yerde Richard Bona ve Alfredo Rodriguez 11 Mart akşamı İş Sanat sahnesinde olacak.

 

Dünya müziği, klasik müzik, dans gösterileri ve yerli projelerde dahil olmak üzere sezondan pek çok konser radarımızda olacak. Biletler 8 Ekim’de satışa çıkıyor.

 

İş Sanat’ın 20. sezonundan güzel ayrıntılar paylaştığım haberime son not olarak kişisel bir tavsiyem olacak. 2016 yılında 23. İstanbul Caz Festivali’nde Yaşamboyu Başarı Ödülü verilen Özdemir Erdoğan’ı nefis bir konserde izlemiştim. Erdoğan 27 Kasım Çarşamba akşamı “İkinci Baharda Özdemir Erdoğan” isimli konseriyle İş Kuleri salonunda olacak. Bu konseri kaçırmamanızı özellikle öneririm.

 

Haber: Burak Sülünbaz

 

Foto: Sedal Antay

 

Cazkolik.com / 05 Ekim 2019, Cumartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Burak Sülünbaz

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.