Kahveler, fallar... Aşk dedikoduları başlasın

Kahveler, fallar... Aşk dedikoduları başlasın

Aşk dedikoduları en sevdiğimiz muhabbettir ve sadece iki kişi arasında kalmaz hiç bir zaman, ötede beride kim varsa kulak kabartır, tanısın tanımasın herkes dahil olmak ister. Konuşulan kendisi değilse eğlencelidir. Dolunay Obruk yeni albümü “Entropi”ye “Aşk Dedikosu”yla başlıyor. Harfleri uzata uzata aaşşkk kelimesinin üzerinde eğlenceli oyunlar dinleyene bol kepçeden eşlik etme heyecanı veriyor.


Kapaktaki Şekspiryen kurukafa meraklandırırken “Entropi” kelimesi arama motorlarını hareketlendiriyor ama siz kelimenin gizemli çağrışımına aldırış etmeden Dolunay’ın davetkâr sesine kulak verin. “Hani Bir An”da pencerenin önünden geçen yıllara aldırış etmeden iyimserliğinizi kuşanıp sigaranızı iyice tüttürün, üstüne, içinizden şöyle iyice bir ‘çok şükür’ çekin...


Dolunay Obruk’un “Entropi” albümü dijital platformlarda yayınlandı. Metroda, metrobüste kulaklıklardan dudaklara sızmaya hazır bekliyor. İçine türlü sürprizler sızdırılmış dokuz şarkının söz ve müzikleri Obruk’a ait. Arada bir “Susmak Bazen” iyi gelir diye melankolik hislenirken bir anda “Oyna”maya karar vermek gibi biz Türklere has hallerle dolu şarkılar bir anda kulağınızdan geçiveriyor. İyimser hissettiriyor. Eğlenceli hissettiriyor.


Cazkolik.com / 21 Kasım 2019, Perşembe


BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.