Yılın son günleri hediye dönemi... Ses ve görüntülü tekno cihazlara meraklıyız, indirim de var, o halde bakalım

Yılın son günleri hediye dönemi... Ses ve görüntülü tekno cihazlara meraklıyız, indirim de var, o halde bakalım

Yılın son günleri... İster sevdiğinize, ister kendinize hediye alma zamanı, sadece o da değil, hediye işin bahanesi, ses ve görüntülü tekno cihazlar memleketin nerdeyse yüzde yüzünün en sevdiği uğraşı alanı. Tabii başta telefonlar geliyor. Bu konuda son günlerde internet üzerinde indirim yağmuru var. Artık dünya bir köy olduğuna göre aşağıdaki ürünler ilginizi çekecektir, zaten çoğunu iyi bilidiğinize eminiz. Epey indirime girmişler ama muadilleri burada varsa o kadar uzağa gitmeden buradan da alınabilir. Bu dosyanın en önemli faydası fiyat bakımından mukayese imkanı vermesi. Elbette çok çeşitli marka ve ürün var, fikir vermesi bakımından biz bunların sadece bir kısmını derledik. Önemli not: Bu ürünlerin çoğu ülkemizde olduğu gibi başta Amazon, Currys.co.uk, laptopsdirect.co.uk, sevenoakssoundandvision.co.uk gibi web sitelerinden de satın alınabilir.


Apple HomePod (Fiyatı: 297,33 $)


Apple’ın ürünlerinde indirim yaptığı pek görülmüş bir şey olmamakla birlikte şu sıralar bazı internet sitelerinde yılbaşı öncesi olmasının da etkisiyle indirim var görünüyor. Apple’ın bu HomePod’u özellik iTunes ve iPhone’larla eşleştirildiğinde tadından yenmeyen ürünler ama elbette karar sizin.



Philips 43PUS7304 4K Smart TV (Fiyatı: 505 $)


Philips’in bu 4K televizyonuyla ilgili indirim bilgisi şu sıralar popüler. Yaklaşık 207 dolarlık bir indirim yapılmış görünüyor. Üç taraflı çevre aydınlatmalı, 4K çözünürlüklü, HDR10+, Dolby Atmos ve Dolby Vision donanımlı yılın en iyilerinden bir televizyon. Bu tip indirimlerin her bir ürün için farklı süreler içerdiğini söyleyelim, yani, illa 31 Aralık son dakikaya kadar diye bir şart yok, 24 saatlik olanlar da var, bakıp incelemeniz önemli.



Apple AirPods 2 (Fiyatı: 162,26 $)


Teknik ve sonik olarak bir önceki versiyondan daha iyi bir ürün olan ikinci nesil AirPod’lar uzmanlar tarafından rakipsiz kabul edilen Bluetooth kullanılabilirliği ve iyi ses kalitesiyle öne çıkıyor. Bu modelin kablosuz olmayan standart şarj kutusuna sahip olduğunu son not olarak ekleyelim.



Sonos One (Fiyatı: 218,13 $)


Hacimli ofislerin aranan hoparlörlerinden Sonos iyi bir hoparlör olması yanında akıllı bir hopaarlör. Hem harika bir ses sunuyor hem odayı, salonu, bulunduğu yeri dolu dolu dolduran bir sound sağlıyor. Yaklaşık 40 dolarlık bir indirim yapmışlar.



JVC Fire TV Edition 40-inch Smart TV (Fiyatı: 323,29 $)


Bu da ikinci TV önerisi. Biz Türkler aslında TV gibi hacimli ürünleri internet üzerinden ve yurtdışından sipariş etmeyi pek sevmeyiz, yerinde görüp, önüne arkasına iyice bakıp, anlıyormuş gibi inceleyip almayı severiz, tabii marka garantisi gibi durumlar da var malum ama zaman değişiyor, eskiden domatesi bile koklayıp almak isterim derdik şimdi marketlerin motorcu çocukları vızır vızır çalışıyor maaşallah, diyeceğimiz o ki, artık televizyon siparişi bile verir hale geliyoruz. Tüm internet akış uygulamaları olan TV 104 dolarlık indirime uğramış.



Sony WH-1000XM3 Headphones (Fiyatı: 310,31 $)


Sony’nin bu efsane kablosuz kulaklığı çok sevilen, tercih edilen ürünler arasında (ah bir de dolar düşük olsa!). Fiyatı da düşüyormuş. Zaten bilen bildiği için ekstra anlatmaya gerek yok, şu durumda fiyat ve alım gücü durumu (yani siz bunu cüzdan olarak anlayın) daha önemli.



Bose SoundPort Free (Fiyatı: 181,77 $)


Gerçek bir ses ustası olan Bose firmasının SoundPort’u kulak içi tabir edilen kulaklık türünün en iyilerinden ve kablosuz. Ter ve su geçirmeyen bu çift tomurcuk spor gibi ortamlarda sizi yalnız bırakmaz. Bose firması da indirim konusunda cimri bir firma olduğuna göre bir bakmakta fayda var.



Samsung UE49RU8000 4K HDR TV (Fiyatı: 712 $)


Samsung Türkiye’nin sevdiği markalardan, televizyonu da indirime girmiş, ödüllü bir TV. 49 inçlik bu RU8000 oldukça keskin renklere, ayrıntılı görüntülere sahip. Hem firması hem kullanıcıları yüklü ve kullanışlı işletim sistemini övüyor. 124 santimlik bu dev ekran birçok kişinin hayalini süslüyor olabilir. Bu televizyonu internetten sipariş vermeye gerek yok, burada satıştadır, sadece fiyat mukayesesi yapmak yeterli, tabii taksitli satış opsiyonunu her zaman gözönünden tutun.



Sonos Beam Soundbar (Fiyatı: 327,16 $)


Böyle bir listede soundbar olmazsa olmaz. Sonos bu üründe de etkili bir firma. Film, müzik, oyun ne varsa iyi ses görüntü kadar hakkınız ve bunu da bu tecrübeli firmalar veriyor. Farklı markalarla uyumlu olması da önemli. Eğer sahip olduğunuz eski model ev sinemanızı bir üste yükseltmek istiyorsanız acilen bakmanızda fayda var.



Q Acoustic 3020i Speakers (Fiyatı: 219,42 $)


Beş yıldızlı Q Acoustics 3020i hoparlör mutluluğun kapısını aralayan ürünlerden. Fiyatında indirim var ve sonik olarak tatmin edici derinliklere inen bir çift hoparlör her müzikseverin rüyası.



Sony KD-75XG8096 75 inch (Fiyatı: 1687 $)


Bir tane de ekstrem örnek olsun dedik, ekstrem olan ne? Bu televizyon. İki metreye varan genişliğiyle devasa bir görüntü havuzu gibi. İçine dalan bir daha çıkamaz. Bir de tabi Sony ürünü olması akla yakın geliyor. Yaklaşık bin dolar indirime gidilmiş, sadece ekstrem bir ürün değil ekstrem bir indirim de yapılmış. Hadi kafayı kırdık aldık diyelim, evlerimizin büyüklüğü malim, bunu koyacak duvar nerde di mi?



Denon AVR-X3600 H Receiver (Fiyatı: 972,47 $)


Denon AVR-X360H ürünü ev sineması amfileri içinde ödüllü olanı. Baya kaslı bir alet. 11 kanallı amfisi var. 8 HDMI girişi var, 3 çıkış var… Yani, mükemmel bir AVR canavarı ve daha uygun fiyatlı. Bunun bir alt modeli 2600H 300 dolar daha ucuz.



Cyrus SoundKey DAV (Fiyatı: 63,62 $)


Kısa vakit önce aklımızda olmayan şeyler kısa süre sonra birer ihtiyaç olarak karşımıza çıkıyor ve tabi yeni masraf kapıları açıyor. Şimdi, Cyrus SoundKey denen bu ürün dizüstü bilgisayarlardan gelen sesi artıran hatta Hi-Fi kalitesine zıplatan kullanışlı küçük bir USB DAC ve kulaklık amfisi. Bir süre öncesine kadar böyle ihtiyaçlar mı vardı, ama bakın adamlar resmen ihtiyaç yaratıyor, alınca kim itiraz eder ki? Üstelik ödüllüymüş.



Roberts Stream 94i Radio


Böyle bir liste yapıp da bu çeşit radyo koymamak olmaz. Bu son derece yetenekli radyo DAB+ ve DAB FM ile internet radyolarını getirip odanızın ortasına bırakıyor. Dahili Bluetooth da var, bu sayede kablosuz hoparlör olarak da kullanmak mümkün ama tavsiye edenler en önemli özelliğinin bu küçük cihazdan beklenmeyecek sesi olduğunda hemfikir.



Cazkolik.com / 26 Aralık 2019, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.