Tunçel Gülsoy’un bu haftaki konuğu İstanbul Jazz Center’ın kurucularından, işadamı, müzisyen ve iflah olmaz bir cazkolik olan sevgili Aytek Şermet...

Tunçel Gülsoy’un bu haftaki konuğu İstanbul Jazz Center’ın kurucularından, işadamı, müzisyen ve iflah olmaz bir cazkolik olan sevgili Aytek Şermet...

Sevgili müzik dostlarım,
 
Türkiye gündemleri kağıt helva gibi yiyen bir ülke, bir Ramazan ayında neleri yedik bitirdik ve hala da kemirmeye devam ediyoruz bir düşünün.

Bu hafta açılım paketleri orta şiddette esmeye devam ederken sel felaketi unutuldu, Ayamama deresi nanik diyor, günlük dertlerimizi ferahlatan yelpazemiz futbolda Fenerbahçe üzdü, Galatasaray Yunanlı rakibini yoğurt gibi süzdü. İnsanların çekirdek niyetine çıtır çıtır yediği kesik baş cinayeti denen insanlık dramında katil zanlısı yakalandı. Haftaya bayram üzeri başka zanlılar gündemi şişirir eskisinin hükmü yoktur yenisi gelir kafamızı şişirir.

IMF kapıda bekliyor, hükümet ekonomik yeni orta vadeli bir paket açıyor, millet ne oluyor diye bakıyor, manzara orta karar, ne iyi ne de kötü deniyor, cari açık büyüyor, işsizlik azalacak mı, milli gelir tuş oldu ama dövize selam düşük faizlerle borsaya devam, elektrik zammı hoş geldi, diğer zam kardeşleri yolda , eksi büyüme devam ediyor derken bayram geldi.

12 Dev adam da dün akşam bizleri kahır ederek kendilerine geldiler. Güzel Ramazan hoşça kal, seneye daha erken bekliyoruz ve pideye veda ediyoruz.

Hep birlikte yaptığımız canım ülkem, Türkiyem, turunun sonuna geldik "Evde Çalamadıklarım" turizm yolcuları, çaylar müessesedendi, yine bekleriz.
 
www.cazkolik.com da "Evde Çalamadıklarım" programı bu hafta da keyif dolu bir enerji ile sizlere güzel saatler geçirtmeye devam edecek.

374. programımızda "Evde Çalamadıklarım"ın konuğu İstanbul Jazz Center’in kurucularından, iş adamı, amatör saksofoncu ve tatlı dili ile konuştukça şeytan tüyü taşıyan sevgili arkadaşım Aytek Şermet olacak. Aytek de benim gibi umutsuz bir cazkolik ve hiç bir ilaç onu kendisine getiremiyor.

Baktı ki olmayacak, sonunda işi gücü bırakıp İstanbul’un en güzel jazz klüplerinden birisi olan İstanbul Jazz Center’i açtı. Peki ne mi oldu?

Onu da bu programda dinleyeceksiniz. Aytek’le çıktığımız yolculukta dereden tepeden gidip jazz dolu bir sohbetle karşınızda olacağız.

www.istanbuljazz.com
 
Parçaları Aytek seçti, gökten 3 elma düştü, birisi dinleyenlerin başına, birisi dinlemek isteyip de dinleyemeyenlerin başına sonuncusu da benim kel başıma.
 
1 - Spyro Gyro / CD: Good to go go / Jam up
2 - Eliane Elias / CD: Around the city / Jammin
3 - Yellow Jackets & Mike Stern / CD: Lifecycle / Double Nickel
4 - Anders Berg Crantz / CD: About time / Runeberrg
5 - Take Six / CD: The standart / Someone to watch over me
6 - Spyro Gyro / CD: Wrapped in a dream / Impressions of Madrid
7 - Eliane Elias / CD: Around the city / Oye Como Va
 
Bu program stüdyo sponsorumuz olan MARŞANDİZ stüdyolarında canlı olarak kaydedildi.

Cazkolik sitesi ve Radyo Cazkolik her hafta daha çok caz severe ulaşıyor, hepinize bizlere gösterdiğiniz ilgi ve sevgi için çok teşekkür ediyoruz.
 
Hepinize güzellikler dolu bir hafta sonu dilerim, Şeker Bayramı’nız kutlu olsun, gönlünüzden geçen güzellikler sizleri bulsun.
 
Sevgiyle ve güzelliklerle kalın,
 
Tunçel Gülsoy
tuncelgulsoy2@gmail.com

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Tunçel Gülsoy

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.