Haftanın tartışmasız en önemli gündemi aylardır üzerinde fırtınalar koparılan seçimlerdi, geldi çattı ve geçti gitti... Tunçel Gülsoy`a sonuçlar üzerine kendi notlarını düşüyor.

Haftanın tartışmasız en önemli gündemi aylardır üzerinde fırtınalar koparılan seçimlerdi, geldi çattı ve geçti gitti... Tunçel Gülsoy`a sonuçlar üzerine kendi notlarını düşüyor.

Haftanın programını dinlemek için lütfen bu satıra tıklayın.


Sevgili Müzik Dostlarım,

Çok şükür seçimler yapıldı, AKP son derece başarılı bir sonuç alarak sıra dışı bir başarıya imza attı. Onları içtenlikle kutluyorum. Geçen hafta “biliyorum ki 13 haziran pazartesi ne sonuç olursa olsun yaşam devam edecek, tüm sıkıntılara rağmen hayat yaşamaya değer güzel şeylerle dolu” demiştim. Yaşam devam ediyor, çocuklar okula gidiyorlar, fırınlar ekmek pişirmeye devam ediyor, işi gücü olanlar çalışıyor.

Beyaz Türklerin durumuna gelince, onu da en güzel Hülya Avşar özetledi; bundan sonra AKP raket biz top olacağız. Benim yorumuma gelince; raket olmadan top gitmez, top olmadan raketin anlamı yok.

Gazetelerde bir çok güzel yorum okudum ama umutsuzluk havası hissetmedim. Sonuçtan herkes memnun gibi gözüküyor. Türkiye her şeyde yoluna devam edecek, zamanla iktidar Beyaz Türklerin dile getirdiği sıkıntılara da kulak verecek. Sarkaç bir aşırı uçtan öteki noktaya kaysa da sonunda yaşanacak deneyimlerden edinilen akıl ve hikmet insanları bir noktada birleştirecek.

Eski programlarımızda Nino Varon ağabeyimiz ile yaptığım program 3200 sınırını geçti ve hâlâ da gidiyor, kendisi ile konuştum, pek yakında yeni bir program yapacağız. Tıpkı Kung Fu Panda’nın devamı gibi, geçenlerde bu filmi 3D olarak seyrettik, bayıldım. Gidin görün, sakın bunu bir çocuk filmi zannetmeyin.

Ama ne yazık ki Panda ile bir radyo programı yapamıyorum, bu yüzden radyo kayıtlarımızı yapan Hangar 18 stüdyosunun ortaklarından 24 yaşındaki genç arkadaşım Volkan Ada ile stüdyoya girdik ve Volkan beni farklı bir aleme götürdü. Tabii ki sizlere de bilet aldık ve yolculuk sizlerin olumlu enerjisiyle sürüyor.

Müziklerin seçimi Kung Fu Volkan’dan geldi, ben sadece Billie Jean parçasının Dolapdere Big Gang grubu yorumuna orijinal yorumcu Michael Jackson yorumunu ilave etmeyi önerdim. Ve karşınızda işte bu haftanın programı….
 
- Hugh Laurie / Battle of Jericho
- Jazzanova / Bohemian Sunset
- Salome de Bahia / Mas que Nada
- Koop / Koop Island Blues
- Tracy Chapman / Remember the Tinman
- Madonna - Richard Cheese / Like a Virgin
- Amy Winhouse / Back to Back
- Michael Jakson - Dolapdere Big Gang / Billie Jean

Son sözler:
AKP için: Başarı tartışılamaz (Amerikan atasözü)
CHP için: Lafla Peynir gemisi yürümez (Türk atasözü)
MHP için: Kambersiz düğün olmaz
Bağımsızlar için: Damlaya damlaya göl olur.
Seçmenler için: Geçti borun pazarı, sür merkebi Niğdeye
 
Sevgiyle kalın
Tunçel GÜLSOY
15 Haziran 2011, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Tunçel Gülsoy

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.